Al 18 jaar het beste sportscafé!

GEZELLIGHEID, 11 HD SCHERMEN, LEKKER ETEN

Not Out is een cricketterm. Het is een beladen moment in de wedstrijd waarop de tegenstander aan de umpire (scheidsrechter) vraagt of je uit bent of niet. In de seconden daarna beslist de umpire of je out dan wel not out bent.

Sportscafé Not Out opende in 2004 haar deuren na een grondige verbouwing. Wat begon als buurtcafé met één tv en een goede hap, is inmiddels uitgegroeid tot een zaak met 10 schermen en een keuken waar je goed kan eten.

In de Not Out willen wij u graag het gevoel geven dat u te gast bent. Wat ons betreft kan veel en proberen we aan uw verzoek tegemoet te komen.

SPORT

SPORT, VOETBAL, ANDERE SPORTEN

Sport kijken kan bijna nergens anders zo goed als in de Not Out: door de tien HD-schermen en HD-beamer kan je altijd van je favoriete sport of club genieten. Meerdere wedstrijden tegelijkertijd zijn geen probleem en zo kan het voorkomen dat je een Eredivisiewedstrijd kijkt en uit een andere hoek italiaans gejuich hoort: Doelpunt in de Serie A.
Behalve voor voetbal kan je voor bijna elke andere sport ook bij ons terecht.

Keuken

HEERLIJK ETEN

In een café als het onze mag de saté natuurlijk niet ontbreken. Maar inmiddels hebben we ook onze eigen klassiekers zoals de Big Bacon Cheese Burger of de Gado Gado 2.0 op de kaart staan. Naast onze kaart die regelmatig wisselt hebben we elke week drie wisselende gerechten op het bord naast de bar.

Poolen en andere spelletjes

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD

Naast de pooltafel staan in de kast tal van andere spellen. Van Risk en schaken tot Stef Stuntpiloot en Jenga. Ook de sjoelbak wordt op zaterdagmiddag nog wel eens gebruikt.