Het Menu

VOORGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

NAGERECHTEN

BIJGERECHTEN

Take-out menu2020-06-21T20:52:35+02:00

Klaar voor de start(ers)

Deze frisse voorgerechten zijn een goede start op je diner mee af te trappen.

In de aanval

Tackle je honger met deze mooie hoofdgerechten.

Sweet spot

Een lekker nagerecht heeft altijd een basisplek!

Langs de zijlijn

De Plat du Jour, spaghetti voor de kleintjes en soepen.

Mousserend

Een lekker bubbeltje, ideaal als aperitief.

Witte wijn

Een diner zonder wijn is als een wedstrijd zonder supporters, het is niet compleet. Hierbij een selectie van witte wijnen die hand in hand samen gaan met onze gerechten.

 • Misschien wel het bekendste wijnhuis uit Nederland gelegen in Maastricht behoort tot één van de oudste van Nederland met ruim 100 jaar ervaring. 2019 was wederom een briljant wijnjaar in Nederland en dat komt terug in deze wijn. De Cuvée XII bestaat uit Riesling, Pinot Gris, Auxerrois en Müller-Thurgau. De spanning, elegantie, frisheid, complexiteit en lengte zorgt ervoor dat deze wijn de eer van Nederland hoog houdt! Lekker bij groentegerechten.
 • Een stukje Bourgogne uit Zuid-Afrika zo wordt deze wijn ook wel getypeerd.

  De wijn heeft kracht, spanning, elegantie, rijpheid en het hout is mooi geïntegreerd met de wijn
 • Zeer frisse loepzuivere chardonnay, waarin de smaak van de druif centraal staat. Citrus, zwoele smaak, spanning verlangt naar meer. Lekker bij vis- en groentegerechten.

Rode wijn

Een diner zonder wijn is als een wedstrijd zonder supporters, het is niet compleet. Hierbij een selectie van rode wijnen die hand in hand samen gaan met onze gerechten.

 • Robijnrood van kleur en een verleidelijke geur van rijp rood fruit. In de smaak zachte tannines en een fluwelige afdronk. Gemaakt van de druivensoorten Corvina (60%), Rondinella (35%) en Molinara (5%). De doelstelling optimale frisheid, fruitige aroma's en zachte tannines in de wijn te combineren wordt ruimschoots gehaald. Deze mooi robijnrood gekleurde wijn met kersen en rijpe rode vruchtentonen is soepel in het glas en komt geschonken op 18° bij lichte vleesgerechten en kaas zeer goed tot z'n recht. Lekker bij vleesgerechten.
 • Heerlijk op het fruit gemaakte Shiraz met tonen van zwartre kers, pruim, cassis met een zwoele smaak en en zachte bite. Ideaal bij iets lichtere vleesgerechten. Lekker bij vleesgerechten.
 • Sinds 2004 is Olivier eigenaar van dit familiebedrijf wat al bestaat sinds de 15e eeuw! Deze elegante wijn is op het fruit gemaakt en heeft geen houtopvoeding gehad. De blend van grenache en syrah geeft rood fruit in de aanzet en een zwoele finish met een vleugje peper en zwart fruit van de syrah Lekker bij vleesgerechten.

Rosé

Een diner zonder wijn is als een wedstrijd zonder supporters, het is niet compleet. Wij hebben een rosé geselecteerd die hand in hand samen gaat met onze gerechten.

 • Duo

  10.90
  Elegante en gevaarlijke rosé uit het zuiden van Frankrijk gemaakt van Grenache en Cinsault. Heerlijk frisse aanzet van kers en framboos met een lichte bite op de afdronk.